Behåller mitt bruna hår

Heej heej bloggen! Jag har faktiskt bestämt mig att behålla mitt bruna hår eller vad tycker ni? Jag ska färga det imorrn lite mörkare för nu har jag typ orange hår hehe. Jag kommer behålla det tills dess sen får jag se. Ja det var bara det jag ville säga men vi ses puss hej
 

Söndag31mars

Har brist på bilder hehe.
 
Heej heej bloggen! ledsen att hag knappt bloggade igår. Igår runt ett så åkte jag och min syrra till eriksdalsbadet och badade lite med familjen. Jag gjorde volt från trean JAOW! 
Efter det så åkte vi hem till min pappa, vi möte upp farfar på vägen. Vi åt en jättegod middag, Vi fick påskägg och pengar osv. Efter det så kollade jag på Johan Falk den är så hiiimla bra! Jag typ somnade runt elva tror jag. När jag vaknade så åt jag frukost och fixade mig iordning sen så åkte jag, Fannie och farfar hem. Så nu sitter jag i mitt rum hemma hos mamma och chillar lite.
Jag bloggar nog mer senare puss hej

Idag fyller min lilla älg år idag

Åh idag fyller min lilla älg 13 år idag. Gud va jag älskar dig. Vi har nästan känt varandra i ett år. Vi har typ bråkat en ända gång. Jag älskar dig så himla mycket. Du är både fin och söt.
Du ställer upp för mig. Ditt  garv din röst jag älskar dig! Du sjunger som en sångfågel min lilla ängel.
Du växer upp så fort men du är fortfarande min lilla bebis.
 Vi har alltid så himla kul med varandra våran humor tillsammans är bara bäääääääst♥. 
Du finns alltid här för mig och jag finns alltid här för dig. Idag är det din dag vi firar när du kommer hem 
J A G   Ä L S K A R   D I G
 

She´s Not Me by Zara Larsson

 

glad påsk bloggen

Heej heej bloggen! 
Ja glad påsk på er. Just nu sitter jag och min syrra framför datorn och äter lite godis från vårt påskägg. Vi åt en jättegod mat med familjen plus farfar. Av pappa och Maria fick jag också en baddräkt och av farfar fick jag 100 kr. Innan jag och Fannie åkte till eriksdalsbadet så fick vi 200 kr av mormor och morfar. Så jag är rik nu mohaha. Asså jag har typ inte mens. Det kom imorse men inte nu konstig eller nått. Jag tränade inte då men jag hoppade där med familjen och då gjorde jag volt från trean skojigt va det haha. Nu ska jag kolla på Johan Falk så vi ses puss hej

30 mars

Godmorgon bloggen!

Eller jag gick typ upp för en timme sen då Haha!
Halv nio så väkte min kusin mig och min syrra. Vi mormor hade gjort en jättegod frukost till oss alla.
Det blir ingen simhopp för mig idag (st fått mens) Gud va intressant haha. Men jag ska ändå landträna. Det ska bli kul. Vi åker om typ en timme. Efter det så hänger jag med pappa hem sover över där tills imorrn sen åker jag hem till mamma igen sen så kommer jag va med kompisar och ha skoj!
Jag bloggar mer ikväll puss hej


Kväll och ska snart gå ut lägga mig.

Heej heej bloggen! 
 
Nu är klockan nånting med tio och jag ska fan gå och sova nu. Jag är verkligen as trött. Imorgon har jag träning innan påsklovet börjar yeeeeh. Efter min träning ska vi va kvar på eriksdalsbadet och hoppa lite med familjen där. Jag åker ju hem till pappa efter det.
Så kommer min dag se ut jag bloggar mer imorrn sov gott.
 

Film på när amanda åt lite tandkräm

Filmade när Amanda sa konka och fick äta tandkräm haha kolla på den vet jag :D
 
 

Början på lovet har vart bäst.

Heej bloggen! 
Ledsen att jag inte bloggade igår men jag hade bästa dagen på länge. Igår efter skolan så gick jag Amanda och Arvid hem till Amanda, Sen efter ett tag så kom Matilda och sen efter det så möte vi upp Jacob på lillplogen. Alla vi sov hos amanda. Vi köpte först pizza och medans vi väntade så gick vi till konsum och köpte lite godis och läsk haha. Vi köpte fyra olika läsk haha. Jag och Arvid delade på en pizza, Jajje hade en egen och Mattis och Amanda delade på en. Runt sju så gick Arvid på sin träning. Så medans vi väntade på Arvid så tittade Jacob, Mattis och Amanda tittade på Johan falk medans jag gjorde nånting annat haha. Jag hänger inte med det haha. Jag ska kolla på det efter jag har varit ute med min hund. När arvid kom igen så började festen haha. Vi spelade pingis och åt godis osv. Sen så körde vi sanning eller konka haha det var jättekul, där efter så hämtade vi madrasser som vi skulle sova på. Vi typ somnade typ tre och vaknade halv tio så ja jag är rätt trött nu haha. 
Jag tyckte det var jättekul! Det måste vi verkligen göra om LOVE IT. 
 
Nu bjuder jag på några bilder från igår.
 
 

Lite från Weheartit

 
Ja jag gjorde en lite kollegor som finns lite på weheartit, va lite små bilder men dom får duga.

Dagens låt


Dålig uppdatering

Bild från igår.
 
Heej heej bloggen! 
Förlåt för den sämsta uppdateringen nånsin. Jag har tyvär inte hunnit att blogga. Jag har haft grymt mycket läxor den här veckan innan påsklovet börjar... Sorry, jag ska bli bättre jag lovar. 
Idag så har det vart en chill dag i skolan, har haft grymt kul. På idrotten så körde vi styrka och konditionsträning, det var grymt kul. Jag och Amanda va typ bäst av alla vi körde grymt hårt och bäst haha, nä jag skojar bah men det var grymt kul. 
Efter skolan så var jag kvar för jag skulle göra om prov på no provet. Yeees jag fick godkänt. Jag blev jätteglad. Sen efter det åkte jag hem, jag gjorde lite mellis och sen så messade jag mina änglar och arvid HEHE. Sen så gick jag och diskade lite och efter det gick jag ut med min hund och nu sitter jag här i min säng och väntar tills min pojkvän kommer hiiiiit..... Okej det kommer säkert aldrig hända haha. Nu måste jag göra engelskan och svenskan så vi ses puss hej 

Gå och sova snart

Hej bloggen! Idag har jag vart i skolan, det var sooool idag så skönt. När jag hade lunchrast så gick jag ner med några killkompisar, de spelade stressfotboll jag försökte spela men det gick inte så bra hehe. Men det var skönt att vara ute första skolrasten på hela året haha. När jag kom hem från skolan så åt jag lite mellis och sen så gjorde jag läxor. Jag pluggade också till no eftersom jag har no prov imorrn. Jag är tvungen att göra om det gud va kul........
Jag är rätt taggad iallafall. Jag har bara engelskan kvar sen är jag klar. Tittar lite på tv nu och är inne på facebook. Jag är faktiskt ganska trött hehe kul att veta. Bye.
 

This or that:)

Gossip Gir/Sex and the City
Starbucks/Espresso House
Glass/Tårta
Nyttig/onyttigt
Shoppa/fika

Bada/sola
London/New York
Sverige/USA
Havet/Pool

 Julafton/Födelsedag

Vinter/sommar

Sminkad/Osminkad

Förhållande/singel

Smsa/prata i telefon
Hemmakväll/utekväll
Rosa/Blå
Sova/Vaken
Blogg/Facebook
Känd/okänd
 

Läxor, Häxor och mer läxor

Hhaha kostig rubrik men den får duga haha. Jag kom hem runt tre. Jag åt mellis gott gott sen efter det så gick jag ut med hunden och nu sitter jag och gör massor av läxor. Jag pluggar no, engelska och svenska. Jag har no prov imorrn. Jag fick inte godkänt så får göra om det imorrn. Är fett taggad. 
Jag har inte gjort nått speciellt idag vart en chill dag idag hehe. Nu måste jag fortsätta blogga men bloggar mer senare puss.
 
Jag gillar inte att göra läxor-_-

PLUGG PLUGG MED BÄSTIS AMANDA

Heej alla kompiiiiiisar. Nu sitter jag och bästa Amanda på it lektion. Vi har sjuuuuukt tråkigt. Vi vet inte vad vi ska göra. Som ni ser så tog vi lite bilder FINA:)
Efter it så har vi idrott sen så slutar vi. Jag har träning idag ruuuligt. När jag kommer hem så ska jag plugga no. Vet inte vad jag ska göra sen men ja jag kommer på nått. Min träning börjar halv sju och slutar halv åtta. Men vi ses heeeeeeeejdå

Söndag idag ifall ni inte visste det

Bild från igår
 
Heej bloggen! Idag är det alltså söndag. Jag och min syrra ska strax åka och köpa ben&jerry vi ska ha en lite mys dag idag med varandra. Vi ska också städa lite. Idag måste jag också plugga till no provet som är på onsdag efter skolan. Hoppas det kommer gå bra men det tror jag nog hehe. Jag var på simhopps träning igår det var verkligen jättekul. Men jag känner att jag ligger lite efter men det kommer jag ändra på haha.
Men vi ses pusshej

Vilken av dom?

Okej jag vet inte vilken av dom jag vill ha. Så NI får kommentera vilken jag ska ha. Kommentera 1,2 eller 3 så KOMMENTERA det är viktigt!!!!!

Träning om typ en timme

Ja dom där bilderna är typ från 2009. Jag har börjat igen. Jag slutade på simhopp för 3 år sen. Så nu har jag börjat igen. Jag börjar kvart över elva idag. Det ska bli jättekul. Jag kommer kanske vara jätteblyg men det får jag väl vara. Jag måste fixa mig iordning nu men vi ses pusshej.

Romme alpin

Heej heej bloggen! 
Igår så åkte jag skidor i Romme. Det var sjuktroligt. Från början så fick jag värsta dampen för jag ramlade och inte kunde komma upp. Jag har bara åkt skidor en gång förut men nu två haha. Det var jättekul. Vi åkte branta bakor, vi hoppade det var jättemysigt. Jag vill så gärna göra om det. Det var så himla kul. Sen så åkte vi vårt sista åk så vurpade jag och slog mig i min svanskota. Det gjorde riktigt ont men det går över. Idag så har jag sjukt mycket träningsvärk. Jag hade jättekul och vill göra om det!! Tog också lite bilder så här kommer dom:
 

VILL DRA TILL ROMME NU!

Vill bara att det ska bli fredag nu. Jag har inte åkt skidor sen jag var sju år och nu ska jag äntligen får göra det igen. Tänk att åka med sina kompisar gud va kul. Det ska jag faktiskt göra nån gång innan jag dör iallafall haha. Kommer nog inte blogga super mycket imorrn. Men ska jag matsäcken nu sen tvätta bort mitt smink och fixa mig iordning osv men vi hörs pusshej

Blont hår

Åhh vill ha blont hår. Jag försöker ju fixa det men det går inte så bra. Mamma och jag ska gå åka till frisören som snart som möjligt. Vill ha det nu. Jag håller på att bli orange hårig det vill jag verkligen inte bli ahhh. Vill ha blont inna jag drar till thailand annars kommer jag ha orange hår där. 

Hemma hos papi

Hej bloggen! Ja är hemma hos papi nu. Jag gör inget speciellt, har fixat lite och så tills imorrn. Ska bli så himla kul. Jag borta hela dagen. Jag kommer va helt slut på kvällen haha men jag kommer ha jättekul längtar så fucking mycket. Jag är inne på facebook lite nu och ska snart tvätta bort mitt smink och sen typ sova. jag ska upp halv sex sen så drar vi sex. HAHA shit kommer va fett trött på morgonen haha. Det gör inget. Under bilresan som är alltså ungefär 3 timmar lång, så kommer jag hålla på med datorn, lyssna på musik, sova och plugga lite. Idag så hade jag Arvid, Jacob och Adam jättekul. Vi var typ med varandra i fem timmar eller nått haha. Vi kollade på William Spetz eller vad han heter. Vi pratade och skrattade och vi köpte ben&jerry. Så det blev en hel lyckad dag. Jag möte upp min syrra på eriksdalsbadet för hon jobbade sen så åkte vi till södertälje station och då var pappa där. På lördag så åker jag in till eriksdalsbadet. Jag har börjat simhoppa igen. Ska bli jättekul att hoppa igen. Har inte simhoppat på 3 år så det ska bli kul att börja igen, Jag tränar lördag, måndag och torsdag. Kommer bli fett nice. Bilderna va inte direkt fina de jag tog nyss men behövde nån bild haha. Ni får ha det så bra så ses vi puss

Arvid, Adam och Jacob

Heej bloggen! Idag så kommer Adam,Arvid och Jacob hem till mig. Vi ska plugga och ha roligt haha. Ikväll så drar jag hem till pappa, och imorrn så drar vi till romme. Jag kommer ha det bäst där! HAHA men jag bloggar nog er ikväll tror jag ha det såbra pusshej

Dagens outfit

Linne, vet inte//kofta, Abercrombie// jeans, cubus//strumpor,mammas.


Studiedag/hemstudiedag what ever

Heej heej bloggen! 
Idag ifall ni inte visste det så är det onsdag. Har vart i skolan plus utvecklingsamtal gick jättebra! Har bara haft en rolig dag i skolan. Imorgon så är det torsdag och vi har studiedag eller hemstudiedag eller vad det heter. Då kommer iallafall Jacob och Adam hit, nu måste jag verkligen plugga de får hjälpa mig haha. Vi kommer säkert ha roligt också. Sen på kvällen runt fem kanske så drar jag till eriksdalsbadet för att möta upp min syster för vi ska åka tillsammans till pappa. Sen när vi kommer dit så äter vi middag och sen så ska jag gå och lägga mig, Vi ska typ gå upp jättetidigt på fredag, ja jag ska ju till Romme med pappa, Maria och Fannie ska bli fett nice. Jag kommer säkert ta några bilder (lägger såklart ut dom) Ledsen för en dålig upptadering. Har verkligen haft fullt upp. 
Jag har städad lite i mitt rum, så nu ska jag gå och duscha så vi ses typ imorrn eller någon annan gång puss.
 
- Bilder från när jag åkte skidor för typ 6 år sen eller nått hahah vet inte var typ sju, åtta år -

Kändishoppet.

Just nu tittar jag på kändishoppet. Min pappa är med i det. Han tränar tobbe trollkar. FETT NICE iallafall haha. Ja det här blir nog mitt sista inlägg för idag, Jag ska bli bättre med uppdateringen lovar. Ska fixa mig iordning när det är paus men vi ses imorrn puss&kram
 

Dröm magen

OMG vilken snygg mage. Jag ska träna tills jag får en sån snygg. 

Förstör inte någon annans förhållande bara för att du inte kan få ett.

Jag vill så gärna ha ett förhållande nu.....

Taggad som fan

Är så himlad taggad till allt det här. Nu är det romme om 3 dagar, min födelsedag 26 dagar och thailand 109 dagar, shiiiiit vad jag längtar

inspiration


Dagens låt

 

Dålig uppdatering

Ledsen att jag har inte bloggat på typ två dagar. Jag har haft fullt upp. Både skolan, och här hemma. Jag ska bli bättre lovar. Veckan har varit bra. Har inte gjort nått speciellt. Imorgon är det onsdag, ska inte göra nått speciellt jag ska bara ha utvecklingsamtal runt halv tio tror jag hehe. På torsdag så har vi hemstudie eller vad det heter. Då ska jag vara med Arvid och Jacob. Vi ska va hemma hos mig, vi kommer plugga och har roligt. På fredag kommer jag nog inte blogga. Jag ska till romme med familjen en hel dag, det ska bli så himla kul. I helgen vet jag inte vad jag ska göra, kanske är med någon kompis eller så haha. Det mamma har bestämt sig nu det är att vi ska åka till Åland på midsommar. Kommer bli fett nice att hyra en stuga med några barndomsvänner osv. Det här kommer vara min sommar i år. Vi ses pusshej

Rubrik-_-

Hej hej bloggen!

Hur har eran helg vart ?
Jag har vart hemma hos pappa. I fredags så kom några kompisar hem till oss. Jag var lite förkyld så ja haha. Det var kul att träffa de igen. Igår så var jag bara hemma själv och tog det lugnt. Dom andra hängde med min pappa till eriksdalsbadet. Jag hade det lugnt och skönt. Sen på kvällen så åt jag och min syrra ben&jerry glass gott gott. Vi pratade och hade jättekul. Jag och Fannie tittade på andra avenyn innan vi gick och la oss. Idag så var vi och tittade på Mora träsk. Det är nått gammalt barnprogram ja men det var jättekul. Just nu sitter jag på bussen på väg hem till mamma. Jag måste plugga no. Jag har no prov imorrn.... Kul.
pusshej


Te funkar när man är sjuk

Heej bloggen!

Jag är lite förkyld, ont i halsen och täppt. Egentligen gillar jag inte te men det här va jättegod.
Jag har lite ont i huvud. Jag klarar mig haha!
Jag bloggar mer senare puss hej


DET ÄR FREDAG IDAG

Heej bloggish! 
Idag är det fredag. Jag har vart i skolan idag me. Imorse så kände jag mig lite kraslig, Är lite täppt och lite ont i halsen, Men det gick bra idag. 
Jag har haft två prov idag. Det gick faktiskt bra. Jag slutade några minuter tidigare. Jag gick till bussen direkt. När jag kom hem så åt jag lite äpplen och sen så bakade jag. Jag bakade lite muffins haha, jag va lite sugen. Efter helgen så ska jag äta nyttigare mat osv. I helgen så ska jag hem till papi, vi ska ha några kompisar, vi har inte träffat de på tre år och nu äntligen så ska vi få träffas. Det ska bli jättekul!
På söndag så skulle göra nånting men minns inte vad. Jag bloggar mer ikväll eller imorrn pusshej 

joggat

Yeeeees äntligen joggat första gången i år. Det gick super. Jag joggade med min lilla vovve. Jag joggade inte så länge för jag har mycket och göra här hemma. Jag ska nog jogga i helgen med. Jag ska börja jogga nu försöka 4 dagar i veckan eller nått. Jag är sjukt glad att jag joggade, sist jag joggade var i somras. Jag knäckte till min fot då och kunde inte gå. jag har inte vågat att jogga men nu gjorde jag det yeeeees. Jag ska nu gå och duscha sen äta och sen bara ligga i min sköööna säng och slappa. Vi ses imorrn pusshej

Våren kommer

Heej heej bloggen! 
Ja nu känner jag på mig att våren kommer nu! 
Det blir ljusare varje dag, solen, det börjar komma plus grader. 
Ja eftersom våren börja komma nu så ska jag äntligen ut och jogga. Jag ska bara fixa mig lite iordning, ska bli fett kul. Jag har verkligen ingen bra kodiis asså. Så måste fixa den nu. Jag bloggar mer efter jag har vart ute och joggat. Juste jag har haft ett prov idag, det gick väl bra. Igår hade jag också prov. Det gick faktiskt skiiiitbra. Imorgon har jag också prov. Är fett taggad. Har bara chillat när jag kom hem från skolan, Jag bara tänkte nu "men gud nu ska jag ut och jogga jaow" typ så HAHA. 
Men vi ses sen pussssssshej
 

Dagens låt


GRATTIS BÄSTIS

Idag så fyller alltså min bästa kompis Jesper år. 
Grattis min bästakompis. Du betyder jättemycket för mig. 
Vi har alltid så kul tillsammans. HAHA vi har jättemånga roliga minnen tillsammans. 
Även om vi bara har känt varandra i ungefär 1 år så är du min bästavän jag älska dig<3 

Plugga nu

Hej bloggen! Nu ska jag plugga tills svenska provet imorrn kommer gå "super"imorrn..... eller inte. 
Tror att det här var det sista inlägget för idag så vi ses imorrn puss hej

Long hair

Är det bara jag som vill ha långt hår? Jag vill ha typ till rumpan, det är både fint och snyggt tycker jag.

JUST DO IT!

Jag måste verkligen börja träna. Jag har inte haft pengar att åka och gymma. Eftersom snön håller på att smälta så ska jag snart ut och börja jogga, ska bli skit skönt och kul! Jag ska också spara pengar till att gymma också. Äta nyttigt också, måste sluta att vräka mig i godis, chips och sånt. Jag måste verklige sluta nu! 

BLALA

Bild från skolan
 
Hej bloggen! 
Idag åkte jag hem till pappa. Jag är här nu ifall ni undra haha. 
Har haft matte prov (nationella) gick skit bra tyckte jag. 
De svenska proven som jag hade för ett tag sen så blev jag riktigt besviken..... jag fick F. Jag började nästan gråta. Jag blev jättenöjd med svenska provet men nepp jag fick F skit kul....NOT! 
Nä men jag blev besviken. Imorgon så har jag ett svenska prov. Hoppas det går bättre en förut.. 
Idag på Nationella så gick det super, jag var inte dirket taggad men jag förstod alla matteuppgifterna osv. 
Efter skolan så gjorde jag inte mycket jag åkte hem och åt Jajjes ben&jerrys. Adam, Jacob och Mattis var hos mig igår och vi köpte ben&jerrys men jajje ville inte ha sin så då fick jag den haha. Den var jättegod. HAHA ifall ni ville veta hehe.... Imorgon är det torsdag kommer inte göra nått speciellt imorrn. Bara tråkiga lektioner imorrn KUL. Efter skolan ska jag väl hem och inte göra ett piss haha. Puss
 

Idag är det onsdag haha

Hej hej bloggen!
Ledsen att jag inte bloggade mycket igår men jag var med några kompisar igår och pluggade sent.
Jag kan göra ett annat inlägg om vad vi gjorde osv.
Idag är det onsdag och vi har mycket prov idag okej bara matte men det är nationella prov i matte. Är sjukt nervös.
Jag bloggar mer senare så vi hörs


SNART KOMMER DOM HEHE

Ja så på bilden ser dom ut. 
 
Ja hej bloggen! Om typ en timme så kommer Jacob och Adam jag ska möta de ifall ni undrar! 
Sen nån gång idag så messar mattis mig och säger att hon är på väg. Vi ska plugga lite. Min mamma har rast från 10 till 2 så vi kommer vara i min syrras stuga så länge haha. Jag måste gå och fixa mig lite iordning nu men jag bloggar mer senare puss hej

Dagen osv

Hej bloggen! 
Idag är det alltså måndag och jag har vart i skolan, det var kul att träffa sina kompisar och allt. Imorrn är alla vi lediga, vi har hemstudie. Jag, Adam, Jacob och Mattis ska vara hemma hos mig imorrn och plugga. vi kommer ha jättemysigt och ha lite kul. Jacob och Adam kommer runt halv elva imorrn vi kommer ha jättekul! 
Har haft det chill idag. Kollat bara på andra avenyn typ hela dagen asså efter skolan haha. Jag har gjort om min header lite. Ja jag vet jag byter ganska ofta, det blev lite fail där längst till höger men nu får det vara så haha, kanske fixar det sen. Jag ska nu gå och duscha sen ska jag städa lite tills imorrn så ha det gött så ses vi imorrn puss hej
 
 

Skööön söndag

Heej heej bloggen! Ja jag vaknade väldigt tidigt för jag var tvungen att gå på toa sen så kunde jag inte somna om så jag började titta på Andra Avenyn, det är någon svensk serie den är as bra tycker jag. Jag tittade på den när jag var ungefär 7 eller 8. Den är gamla avsnitt. Jag har tittat på en hel del nu. Jag ska gå ut med min hund sen där efter så ska jag titta lite mer på det så vi hörs pusshej
 

Lördagsmyyyyyys

Heej bloggen! Jag och mamma har handlat lite till idag. Det är ju melodifestivalen snart, vi ska äta lite smått och gott. Jag hejar på Anton han är så snygg tycker jag haha. Jag gjorde det inte först men jag ändrade mig haha men ja jag hejar på han nu! Jag bloggar mer senare eller imorrn pusshej

inspiration


Sommar outfit

Tröja, Hollister//Shorts, Hollister//Blåa converse//Sol glasögon, Rayban

Vad ska man göra idag då?

Godmorgon bloggen! 
Jag vet inte vad jag ska göra idag! Vill så gärna göra nånting idag, men jag hittar säkert på nått!
Jag gick upp för en timme sen, jag har ätit frukost och nu sitter jag framför datorn och tittar lite på tv. PUSS

Middag hos Julia

Hej bloggen! 
Jag kom hem från Julia typ för några minuter. Det var kul. Jag var väldigt blyg vet faktsikt inte varför, jag kan säga en hemlis jag har aldrig blivit bjuden på en middag så ja jag vet inte vad jag ska göra och sånt. 
Vi visste inte vad vi skulle göra men vi hittade på lite. 
Jag ska gå och tvätta bort mitt smink nu så jag bloggar mer imorrn hejdå!

Raaaast

Hej bloggen har rast nu! Ska snart gå på lektion har rast nu. Vl har typ rast i en timme idag lyyyx. Har bara två lektioner kvar sen så slutar vi.


Fredag idag

Är på väg till skolan. Sitter med Adam
Min kompis. Ja efter skolan så ska Amanda och Matilda med mig hem bloggar mer senare puss


Imorrn och grejer

Heej heej bloggen! Ja har precis ätit och jag ska snart gå och fixa mig i ordning och grejer. Imorrn så hänger Amanda och Matilda hem till mig, vi ska på middag hemma hos Julia, Julia har fyllt år ja ni fattar vad man gör då haha. Ja på bilden så ser ni är det alltså Matildas hund haha kommer inte ihåg vad heter Mexri eller nått haha men nått på "M". Ja vi ska först åka till gurra eller hemköp och köpa en ben&jerrys sen kanske runt fem så fixar vi oss i ordning för middagen bloggar mer imorrn pusshej

Dagens outfit

Tröja, h&m//Jeans cubus//

Bilder från dagen

Heej heej bloggen! Idag har jag vart hemma hos mattis efter skolan, vi åt lite mellis sen så höll vi på med våra datorer. Sen så var vi inne och tog lite foton och sen så gick vi till en äng. Vi tog med oss kameran och Matildas hundar. Det blev jättebra bilder på oss båda. När vi var hemma igen så tog vi lite mer bilder. Efter det så kom mattis föräldrar och vi gick upp till hennes rum och höll på med våra datorer vi hade jättekul idag tyckte jag! Bilder kommer nu!
 

Ny design

Ja gjorde en ny header. Vad tycks ?

Svar på kommentar

Jag kan lägga upp kanske nån bild på vad jag köpte om ni vill ? 

Senaste bilderna från instagram

1. En bild på Fannie på bussen från Nacka forum// 2. En bild på från imorse// 3. En bild på mig från igår// 4. Ja en till bild på mig från i måndags// 5. En bild på mina käraste vänner Matilda, Amanda och jag// 6. En bild på mig från i fredags//

Idag har jag vart i forum med de finaste

Heej bloggen! 
 
Ja idag är det onsdag, jag har vart i skolan, på onsdagar så är det alltid en chilldag i skolan tycker jag. 
Skolan har blivit bättre för mig. Alla vi har blivit vänner och det är jag glad för! 
Efter skolan så åkte först jag och Hanna hem till mig lite snabbt sen så möte vi Fannie på bussen. 
Jag fick 300kr utav pappa för att handla ett par jeans. Jag hittade faktiskt ett par och sen så har jag hittat ett vit långärmad tröja. Från med nu så ska jag spara pengar tills thailand, Ja om jag ska shoppa där så behöver ju jag pengar haha. Det är faktiskt inte så lång tid kvar om man tänker efter det är ungefär fyra månader kvar, åh gud vad jag längtar, Pappa och Maria (hans flickvän) de har ju hyrt ett poolhus. Jag tror jag kommer ha internet eller nått jag är inte säker en. 
Men jag, Hanna och Fannie hade jättekul i Nacka. Imorrn är det skola med, imorrn så är det bara tråkiga lektioner. Vi ses pusshej

Svar på kommentar

HAHA ja jag vet jag är inte så bra på det här när man skriver. Jag har gjort en film om detta som du kanske förstår lite nu?
 
 

8.En bild på någon du saknar

Ledsen att jag har inte gjort detta. Har glömt bort. 
Men jag saknar mycket min Farmor, Hon dog förra året. Hon dog två dagar efter min födelsedag. 
Det var jättejobbigt, jag tänker på henne mycket, jag vill bara att hon ska leva. 
Den bilden som ni ser var den sista innan hon dog. 
Jag saknar hon jättemycket. JAG ÄLSKAR MIN FARMOR!

5e Mars

Heej heej bloggen! Idag så har det vart jobbigt med. Det är om alla kompisar osv. Några har jag äntligen blivit vän med, får hoppas att allt löser sig.
Jag gör inget speciellt nu. Runt fem så ska jag dra till pappa. Jag bloggar nog mer ikväll. 
Imorrn så ska jag åka till nacka forum för jag måste shoppa jeans, jag har fått 300 kr av pappa så jag ska shoppa ett par jeans behöver verkligen ett par. Hoppas det går bättre imorrn i skolan. 
Vet inte direkt vad jag ska skriva så vi ses puss hej 

Matilda <3

 
Heej heej bloggen!
Idag är det skola. Idag var den jobbigaste dagen i skolan. Jag kommer inte ta upp om det som har hänt men det är om vänner och mycket mer! Sportlovet det var inte mitt bästa lov. Kändes bara att det räkte för mig att det var slutet. Jag lever livet som det är. Vissa saker kan vara jobbiga och vissa kan vara bra dagar osv. 
Men kommer var mera imorrn. Åh gud! 
Jag klara det. 
Efter skolan så var jag med min bästis Matilda. Vi åt glass när  vi kom hem sen så blev vi lite sugna på mera mat så haha vi blandade olika läsk och åt lite chips haha.
Sen så var båda sugna på popcorn. Vi gjorde popcorn och tittade på en beck. Vi hade jättemysigt. Vi höll på med våra mobiler och datorer. Vi pratade om allt möjligt. JAG ÄLSKAR DIG MATILDA DU ÄR MITT ALLT. 
Sen kanske runt sju tror jag så gick Matilda. 
Nu ska jag fixa mig iordning har jätteont i ögonen från idag......
Imorrn så ska jag hem till pappa ska bli jättekul att få träffa han, jag har typ inte träffat han på en vecka. Han har vart i malmö. Det här var alltså mitt sista inlägg för idag så jag bloggar mer imorrn puss hej 

Svar på kommentar

Fråga 1: Jag hittar några bilder från olika sidor som t.ex gina. Då tar jag kort på den och fixar på keynote och då fixar jag lite sådär kommentera ifall du vill ha ett bättre svar:)
Fråga 2: Om man har en macbook så gör man Man klickar på "cmd" till vänster och sen så klickar man på en pil mellan "fn" och den man gör så det blir stor bokstav. Sen så klickar man antligen på 3 så hela skärmen får en bild eller på 4 så du bestämmer hur,vart och storlek du kommer fatta sen haha.
 
 
 
1.
2.
3.

Skola

Är på väg till skolan så ni vet. Jag bloggar mer senare puss


fgybhjnkml

Bästa rubriken hehe. 
Jag gör mitt sista inlägg för idag. Jag ska gå och duscha sen ska jag packa och fixa lite i mitt rum. Imorrn är det skola ska vara med Mattis och kanske nån mer efter skolan. Jag kommer blogga när jag kan så vi ses pusshej
 

En enkel outfit

Gjorde en enkel outfit. 
Ett vit långärmad//Ljusa jeans//Skinjacka//En grön halsduk//Hunters//Louis Vitton

Odd Molly

Jag älskar Odd Molly. VILL HA!

Solig dag idag

Idag när jag och Emma väntade på språvagnen så var SOL. 
Det var lite blåsigt okej det var mycket och var lite kallt. Men solen har kommit. Hoppas att all snö går bort snart, orkar inge mer snö längre :/

3 mars

Hej bloggen!
 
Ledsen att jag har inte bloggat idag! 
Ja jag sov hos Emma idag. Vi hade jättekul! Vi åt godis och ben&jerrys vi pratade med Arvid lite, höll på det datorn och tittade lite på tv. Vi gick typ och la oss runt ett två. Vi typ vaknade runt elva tolv. Jag åkte hem runt två. Jag var typ hemma runt tre. Jag tittade lite på tv sen så gick jag ut med min hund. Jag har inte gjort så mycket! Vet inte vad jag ska göra nu. 
Imorgon är det skola, VARFÖR KAN DET INTE VARA EN VECKA TILL?
 

Bussen

Tråkig rubrik men what ever!
Ja sitter på bussen på väg till Emma. Jag kikar lite med Matilda Amanda och Emma. Jag och Emma kommer festa Jaow. Nej men mysapyza. Ja det här blir ett tråkigt mobilinlägg. Vi ses puss hej.
Ps bjuder på en ful bild haha


Idag spenderar jag med finaste Emma

Ja idag ska jag sova hos Emma, Vi ska möta varandra i t centralen. Vi kommer ha jättekul. Vi kommer ta lite bilder på henne kamera och så. Jag kommer nog inte blogga ikväll. Annars bloggar jag mer imorrn, Imorgon så ska jag och Emma kanske träffa Matilda och Amanda, dom är på väg hem från sälen. Asså gud jag har inte träffat de på hela sportlovet. Jag har sakant dom skiiiiiiiiiiiiiiit mycket. Vi ses pusshej

inspiration

Vanessa hudgens är sjukt snygg, Vissa kanske känner igen henne jo det var hon som spelade Gabriela i high school musical. Jag tycker hon är jättesöt och snygg. Jag älskar hennes utseende. Det är så söt 

Behöver värme

Jag behöver värme nu! 
De här senaste dagarna så har det vart sol och skönt och idag så snöar det IGEN!
Det är 126 dagar kvar tills jag drar till thailand. Det ska bli så skönt. Pappa och Maria har hyrt ett poolhus. Det är jättelyxigt. Jag kommer ha så braaaaaaaa där! 
Den är sommaren är min sommar. Det jag kommer göra i sommar är sola bada, åka till grönan och göra mycket yolo saker med mina underbara vänner. Jag kommer ha bäst!

BELLO

Heej bloggen!
 
Igår så sov Bella här!
Vi gjorde egna hamburgare haha de var rätt goda. Efter det så åkte vi till slussen när vi var där så var klockan redan nio, vi var tvungna att åka tillbaka för vi skulle köpa lite glass och godis och lite mer. Vi åkte till hemköp och köpte en ben&jerrys till min syrra och en till mig och bella fast vi delade på en, jag köpte en flaska fanta och sen lite godis. medans vi till buss stationen då kom vi på att vi kunde äta jordgubbar med smält choklad så vi köpte det lite snabbt sen så sprang vi till busshållplatsen annars så skulle vi vänta i 15 minuter på nästa så vi sprang. Sen när vi kom hem så gick vi ut med min hund sen så myste vi lite med Fannie, Issa. Vi tog några bilder på bellas kamera. Jag lägger upp dom lite senare.
Vi hade jättekul! Idag så ska jag inte göra så mycket jag ska typ slappa eller kanske va med någon jag får se.
Jag bloggar mer senare pusshej 

FREDAG YEEAH

Idag är det fredag och jag har tråkigt! 
Jag skulle egenkligen vara med Pernilla men tyvär så har hon blivit sjuk. Typ alla mina kompisar är uppe i åre, fjällen, romme och sälen ahhh blir galen, jag vill också åka skidor. 
Snart så kommer jag faktiskt det. Jag, pappa, Maria och Fannie ska dra till romme en hel dag och åka skidor gud vad jag längtar. Jag får hoppas att jag inte har nationellaprov då! 
Idag har jag, min syrra och två av hennes kompisar städat hela huset. Jag har precis städat klart mitt rum. Det är lite fräschare en förut haha. Idag så fick jag 100 kr av mamma. Jag ska handla lite godis för det eftersom det är fredag. Men jag ska nog bara mysa hemma idag me. Imorgon så åker Matilda, Amanda, Jacob och Arvid hem från sälen åh gud vad jag har saknat de. Jag har haft så tråkigt utan dom! 
 
Sportlovet har vart ganska ensamt.HAHA känns som jag har inga vänner kvar. Alla har ju åkt skidor hela sportlovet medans jag har vart hemma och haft boring haha! 
Under helgen så kommer jag inte göra nånting. 
Sen på måndag är det skola jippi.........
Nu ska jag duscha efter det ska jag äta lite sen under kvällen så ska jag gå och köpa lite godis. Pusshej

Tänkte göra sista inlägget för idag

Tänkte gå och sova nu, klockan är alltså snart ett och är jättetrött, IDAG FYLLER JUSTIN ÅR OMG OMG. Men jag var så gullig mot han och gjorde ett blogg inlägg om han! 
Idag så kommer jag vara med min kompis Pernilla vi ska sova hos mig och ha jättekuuuuul! 
Ni får ha det så bra så ses vi under dan pusshej

Min lilla älskling fyller år idag♥♥

Idag är det den första mars och min lilla älskling fyller år idag! Han blir allstå 19 år, åh gud han växer upp så fort. Ja han blir bara bättre och snyggare för varje år. Se på alla bilder, så gullig! 
Hoppas han får sin bästa dag idag. LOVE HIM♥♥♥♥♥♥

RSS 2.0