Förlåt bloggen.

 
 
Heej heej bloggen!
 
Ledsen att jag har inte bloggat på några dagar men jag har inte haft tid. 
Men nu ska jag skriva vad jag har gjort i helgen. 
 
Det jag har gjort i helgen är att vart hos pappa plus att vara med kompisar. I fredag så gjorde jag ingenting då var jag bara hemma och jag skypade men sötnosen Kim. Vi typ skypade till ett ungefär. Men det var kul och mysigt. 
I lördags så åkte jag hem till pappa. Vi hade kul där. Sen söndags (Idag) Så var jag med mina älsklingar Nicole och Hanna. Vi hade jättekul och mysigt. Men just nu så gör jag ingenting är inne på facebook och ska snart göra lite läxor. Men nu kommer det lite bilder och en film från idag. Ha en bra kväll puss <3
 
 
 
 
 

RIP Avalanna<3 <3 <3 ;(


Svar från frågestunden:


Frågestund!

Heej heej bloggen! 
Ja, jag kommer börja med Frågestund. Så kommentera gärna så svarar jag. Fråga vad ni vill!
 

snabbt inlägg

Heej heej bloggen!
 
Ledsen att jag har inte bloggat på några dagar. P.g.r på haft kul och vänner. Men i lördags så var jag på grönan sista gången i år. Men jag rätt nöjd med att fått vara där 28 gånger så... ja. Det har vart kul alla dagar där på grönan. Men synd att dom tog bort extrime. Tyckte jag va dåligt. Jag var där med Bella. Vi tog lite bilder men det kommer sen. Har inte tid just nu. Men idag så var jag på donken med några kompisar sen så åkte vi hem till mig och då gick vi ut lite till ösbyträsk och hade jättemysigt. Sen så var jag tvungen att åka till tandläkaren. Så mina kompïsar hängde med mig. Sen så köpte vi lite godis och åkte hem till mig igen och kollade på film så mysigt asså! Jag kan inte ha bättre vänner. Åh.. juste jag har vart hos doktorn idag. Kollade mina leverfläkar. Imorrn runt tio så drar jag och min underbara farfar till sjukhuset och ska ta bort dom. Och sen runt tre så åker jag till tandläkaren och borra ett hål och sen så drar jag till pappa. Vet inte ifall jag kommer hinna blogga imorrn vi får se KANSKE! Men nu måste jag gå och lägga mig puss & kram <3
 
Nu kommer det bilder på mig och bella. Bilder från grönan kommer sen ses. 
 

Nytt

Heej heej bloggen kanske är lite efterbliven men gjorde en ny header igår hoppas ni gillar den puss :*
 

håll hårt eller släpp helt!

Tja tja bloggen!
 
För några minuter sen så kom jag hem från hanna och Moa. Jag hanna, moa och kim vart med varandra idag. Vi var först hemma hos hanna sen var vi utge och gick sen så gick vi hem till moa och var där resten av kvällen. När vi var hemma hos Hanna så stog vi bilder (Skit snygga) Blev jättenöjda med dom! Men dom kommer snart. Men idag har det bara vart en vanlig dag i skolan. Imorrn är det onsdag, det är inget speciellt i skolan, sen på kvällen så har jag träning. Men nu måste jag gå men vi ses hejdå!
 
Bilder från idag:
 








Helgen!

Heej heej bloggen!
 
Ledsen att jag har inte bloggat på hela helgen. Men jag varit på gympa läger. Det var kul. Men nu har jag värsta träningsvärken. Jag åkte dit i fredags kl 18:00 men kom lite sent. Sen så åkte jag hem i söndags runt ett. Sen direkt när jag kom hem så duschade jag lite snappt och fixade mig i ordning sen så åkte jag direkt till nacka forum för att vara med Nicole, Hanna och kim. Vi gick där ett lite tag jag köpte ingenting (för jag hade inga pengar) Men sen efter ett tag så åkte vi till gurra lite snappt för köpa lite godis. Sen åkte vi direkt hem till mig och vi tittade lite på film. Och lite.... Vi hade superkul och jättemysigt. Men idag är det måndag och jag har vart i skolan. Det var kul att komma tillbaka. Sen efter skolan så gick jag, nicole, kim, nicoles pojkvän och en kille som heter Linus hem till hanna. Vi hade jättekul där. Men nu måste jag gå BYE!!
 
En bild från nacka och en bild från idag.
 

Frågor och svar!

1.Är du singel? ja

2.Är du lycklig? ja

3.Är du uttråkad? lite

4.Är du ledsen? nej

6.Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej

7.Tror du på kärleken vid första ögonastet? vet inte

8.Har du någonsin blivit sårad? ja

9.Har du någonsin tänkt på en och samma tjej/kille gånger under natten innan du somnade? nej

10.Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? ja

11.Har du kysst någon den senaste veckan? nej

12.Är du kär? ja

13.Vill du gifta dig i framtiden? kanske

14.Kärlek eller lust? kärlek

15.Hår eller ögon? ögon

16.Katt eller hund? hund

17.Coca-cola eller pepsi? inget av dom

18.Pengar eller lycka? vet inte

19.Msn eller mobil?  mobil

20.Brutit ett ben? 

21.Gjort nått du ångrar? ja

22.Ljugit för någon du tycker om? nej

23.Ätit upp en hel tårta? nej

24.Vad såg du på tv sist? Disney men vet inte vad det var! 

25.Vems blogg läste du sist? http://clarasandberg.webblogg.se

26.Vad åt du sist? godis

27.Vem pratade du med sist? Kim

28.Vem ringde du sist? Kim

29.Vem messade du sist? Hanna

30.Vad läste du sist för bok? vet inte

31.Vem kramade du sist? Kim

32.Vem kysste du sist? -

33.Vem bjöd du sist på något? Kim

34.Vad köpte du sist? vet inte

35.Kan du några andra språk än svenska? ja


sjöliden!

Heej heej bloggen!
För två timmar sen så kom jag hem från sjöliden! Vi var ju där men klassen. Det var jätte jättekul! Jag skrattade ihjäl mig hela dagen igår.
Det var jättekul! Jag har aldrig vart så glad förut. Jag hoppas verkligen att vi kan göra om det!
Det var typ dom bästa dagarna. 
Det vi gjorde va att dom delade upp två grupper. Sen körde vi olika lekar som var as kul. Tyckte jag. Asså jag garvade så jag nästan kissade på mig hahah! Men sen på kvällen så kollade vi på Alice i underlandet. Jag garavde tillomed när vi kollade på den! Men en lite stund när filmen hade gått så var det en gullig kille som satt i mitt och en killes knä och jag lutade mot han och jag tyckte det var så mysigt. Jag är jättekär i han och han är kär i mig! Men sen runt elva på kvällen så var det en av ledarna som skulle berätta spökhistorie. När jag skulle sätta mig ner så kom det en kille och tog min stol och jag bara ramlade ner på golvet platt på rumpan så nu har jag jätteont i svanskotan. Men så satt jag och min bästakompis Moa i min stora luftmadrass. Moa tog typ hela platsen. Hahah det var lite kul! Sen så vaknade vi halv åtta och skulle äta lite frukost och sen så skulle vi packa och nu är jag hemma. Men nu håller jag på att packa lite. Jag ska till gympa läger som ligger i langö. Det ska bli kul. Men jag kommer nog inte blogga på hela helgen men bilder kommer nog (Hoppas jag) 
Men nu kommer lite bilder från sjöliden!
 



 
 
 
 

Nytt

Heej heej bloggen! Idag gjorde jag en ny header. Jag e jätte stolt. Hoppas ni gillar den!


Gått upp!

Heej heej.
För några minuter sen så gick jag upp. Jag brukar gå upp runt 10-11 på helgerna. Men idag ska jag på träning. Jag går på gymnastik. Jag börjar 15:30 men jag går kl 15:00. Sen imorrn är det skola! 
Längtar faktiskt. Just nu ligger jag i min säng med min hund och kollar lite på tv Jag ska snart äta lite frukost.
Men ses snart. Bye!
 

 
Dom där bilderna tog jag igår!

Mina nya blogg!

Heej heej alla bloggläsare! 
 
Det här är min nya blogg. Jag har haft jättemånga bloggar men jag har typ glömt bort lösenorden och allt. Men den här bloggen ska jag försöka att hålla. 
 
Oj juste glömde skriva lite om mig. 
 
Hej jag heter Wilma Lindahl och jag är 12 år gammal. Jag har tre syskon två bröder och en syster. Mina föräldrar är skilda. Jag har en hund som är 3 år. Den här bloggen kommer handla om mitt liv, stil och kompisar 
 
Välkommen!
 

RSS 2.0