Landskrona

Heej heej bloggen!
 
Typ för ungefär 20 min sen så kom jag och mamma hem från mölnvik. I skolan hade jag två lektoner So och profil (musik) Sen så var jag tvungen att gå. Jag och mamma åkte till mölnvik och köpte godis och lite mat och sen så åkte vi till siba för att handla hörlurar till mig för mina är borta. Sen där efter så åkte vi hem så jag satte på mig lite mys kläder och packade lite till, men nu är jag färdig. Jag laddar min dator och min mobil. Vi ska snart åka. Jag kanske gör nått inlägg när jag är i bussen får se. 
Men vi ses önska mig lycka till puss&kram <3
 

29 november

Heej heej bloggen!
 
Ledsen att jag har inte bloggat på ett tag. Men jag har inte haft tid. Imorrn så drar jag till Landskrona så jag kommer inte blogga på hela helgen. 
Kanske gör ett inlägg men tror inte det. Men jag kommer göra säkert göra ett inlägg på måndag då kommer jag skriva om vad och hur det har gått i helgen. Bilder hoppas jag. 
 
Men idag när jag vaknade så va det snö. så jag satte på mig varma kläder. Det var tråkigt i skolan. För det har bara vart tråkiga lektioner. Men efter skolan så gick jag, Hanna och Matilda hem till Hanna. 
Vi hade kul. Sen kom Gustav, jeppe och lucas hem till hanna. De värmde sig sen efter det så gick vi ut. Vi körde snöbollskrig, Jeppe, gurra och lucas mullade mig det var kul men ändå taskigt. Men också så höll vi på så ett tag. Sen så gick vi in igen till hanna. Alla var blöta men sen så hade vi sminkkrig. Så det har vart en skitrolig dag.
 
 
 
 

Tjoooo

Hej! Nu är det Hanna som bloggar :) Haha har ingen aniiing om vad jag ska blogga om.... I alla fall nu har vi teknik, fast vi har ett grupprum och vi typ tar 2364781648 bilder (Y) Här är några av dom:
 
 
 

Hanna, Nicole, Jajje, Arvid, Lucas, Mattis och jag

heej heej bloggen!
 
Nu kommer det några bilder som vi tog idag. Var hemma hos hanna som jag skrev. Men hoppas bilderna är fina.
 
 


Söndag!

Heej heej bloggen!
 
Idag åkte jag hem från pappa. Imorse så hände det något fett konstigt med mig. Jag hade svårt att andas. Men det löste sig sen. Idag var det träning. Jag var väldigt trött idag för jag typ vaknade typ åtta, nio. Så jag var väldigt trött. Sen åkte vi hem. När jag kom hem åt jag lite och sen så gick jag till träningen. 
Efter träningen så gick jag ju hem och jag tittade lite på tv och sen åt jag middag och sen kollade jag lite på solsidan. Efter solsidan så gick jag och duschade. Så just nu skriver jag. Imorrn är det måndag och det är skola. Jag har ingen träning för vi ska ha träning på tisdag. Men då ska jag vara med Hanna, mattis och jag tror att några killar skulle va med (Vi får se) Men vi ska hem till Hanna. 
 
Jag kan skriva lite om veckan: 
 
Ja måndag har jag redan skrivit om.
På tisdag så är det träning, 
På onsdag har jag också träning, 
Torsdag kommer jag säkert va med kompisar
Sen på fredag till söndag så åker jag till Landskrona med hela gympa laget ( Laget heter Fyren) 
Ja det vi ska tävla Rm. RM= Riskmästerskapen. 
 
Jag är lite nervös men allt kommer gå bra. Vi kommer ha jättekul där nere. Så hela helgen är det Tävling. Jag kommer nog göra nått inlägg i veckan.
 
Men nu ska jag gå. (Gör inget inlägg mer idag) Så godnatt sov sött <3
 
 En bild innan jag gick till träningen!

Torsdag!

Heej heej bloggen!
 
Idag är det torsdag! Idag har jag vart i skolan. Det var bara tråkiga lektioner. Hela dagen i skolan höll jag på att somna. Men sen efter skolan så åkte jag hem jag åt lite snappt och gick ut en kortis med min hund Smilla och sen åkte jag till gustavsberg och möte upp en gympa kompis som jag fick åka med till Lilsved. Sen så var det träning. Jag kunde inte va me för jag har ont i halsen. Sen klockan åtta så slutade vi och du fick jag skjuts hem och nu tittar jag lite på tv. Imorrn är det fredag och då är det skola först. Sen efter skolan så vet inte jag vad jag ska göra vi får se men sen runt fem sex så drar jag och min syrra till söder för att se på bio med pappa. Jag vet inte vilken film vi ska se på hoppas att den är bra! Sen efter bion så drar jag till pappa. Jag vet inte vad vi ska göra men vi får se. På söndag så har jag i alla fall träning. Jag vet inte ifall jag kommer blogga i helgen. Kanske nått inlägg men vi får se. Men vi ses puss puss. 


Bilder från 70-talet.

Nu kommer det några bilder som Hanna hade i sin mobil men bilderna kommer här puss:
 


21 november

Heej heej bloggen! 
 
Ledsen att jag har inte bloggat så bra! Men jag har inte hunnit att skriva så mycket! 
Men idag är det onsdag och idag i skolan hade vi sjuktroligt. I skolan så var det 70-tals dag. Nästan alla va utklädda det var sjuktkul. Jag går i musikproffilen och vi uppträde "sweet home alabama" Jag tyckte det lättbra. Sen där efter så gick vi upp till våra klassrum. Vi hade typ rast i 10 min sen så skulle vi äta och sen efter det så hade vi ungefär rast i en timme så vi gick ner till pingisen och spelade karioker, jag och mina kompisar sjöng "dancing queen" med Abba. Det var sjuktbra alla i publiken sjöng me. Haha har nästan tappat rösten. Men det var sjuktroligt. Det kommer två bilder nu från idag sen kanske det kommer mera bilder får se men vi ses puss puss <3
 
 

veckan!

Heej heej bloggen! 
 
Ledsen att jag har inte bloggat på ett tag. Men jag har inte haft tid. Men i veckan så har alla 6:or varit borta. I måndags så var vi på eriksdalsbadet och skulle göra ett simtest. I tisdags så var på tekniska museumet. I onsdags (igår) så var vi på skansen. Och idag var vi på naturhistoriska riksmuseet. Imorrn ska vi bara vara i skolan. Vi skulle göra någon redovisning vad vi har gjort hela veckan eller nått. 
Men igår så var det roligaste dagen tyckte jag. Vi var på skansen och hade fett nice. 
 
Det var lite om min vecka. 
 
Imorrn är det fredag och jag vet inte vad jag ska göra då. Kanske skulle va med Lucas (min pojkvän) vi får se.  Juste glömde berätta det. I tisdags kväll när jag sov så fick jag ett mess som handlade lite kärleks sak. Men vi blev i alla fall ihop i tisdags kväll. Älskar dig otroligt mycket. 
 
Nästa vecka vet jag inte vad vi ska göra. 
Just nu skyar jag med lucas. Vi pratar inte så mycket han tittar på tv medans jag bara bloggar hihi. 
Men ha det så bra puss puss <3
 Nu kommer det bilder från hela veckan. 
 
Båda bilderna är tagna av Matilda <3

Dålig uppdatering

Heej heej bloggen! 
 
Det här får bli ett kort inlägg. Jag ska snart gå till träningen. Men jag vet inte vad vi ska göra förnått tror att vi ska dansa fristående idag. Men jag berätta mer i nästa inlägg puss puss
 

12 november

Heej heej alla bloggläsare! 
 
Idag är det måndag! Det var en sjukt rolig måndag. I skolan så åkte vi till eriksdalsbadet för att göra ett simtest. Det var lite jobbigt men det var skönt att göra det. Efter man hade gjort det så fick man göra precis va man ville. Så typ alla gick till äventyrsbadet och badade. Vi hade sjukt roligt. Jag Moa, Amanda och Ebba och några till var kvar där medans alla fick åka hem. Vi var ungefär klara tre sen så kom vi typ hem runt fyra Moa hängde med mig hem för vi skulle på träning så vi gjorde några pannkakor fast dom blev jätteäckliga men sen tittade vi på klockan och då var den fem och det var då våran träning började så jag skyndade på mig att byta om medans Moa stresade mig!! Men en jättebra/jobbig träning. 
Imorrn är det tisdag och då ska jag till tekniska museumet med alla 6:or. Men nu måste jag gå puss puss <3
 
Det var en bild på oss innan vi skulle gå 
 
puss puss <3

Dålig uppdatering

Heej heej bloggen!
 
Ledsen att jag har inte bloggat på dom här senaste dagarna, har inte hunnit att bloggat. I onsdags så var jag med Fannie efter skolan, vi åkte till donken. Jag vet inte hur länge vi var där men det var ett tag. Sen efter det så åkte fannie hem och jag me, När jag kom hem så skypade jag med Lucas och gjorde läxor, Usch det var jättetråkigt. Sen i torsdag så var jag med Rebecca och Hanna. Vi var hemma hos Rebecca, Asså gud vi hade sjukt roligt. Asså jag älskar er sjukt mycket! <3 Sen i fredags (igår) så skulle jag egengkligen åka hem till pappa men det blev inte så. Så jag var med Mattis, Ebba, Amanada, Rebecca och Hanna vi hade sjukt roligt, Innan solen åkte ner så tittade vi ut genom fönstret hemma hos rebecca och då var det jättefint så vi gick ut och tog lite bilder (det kommer sen) Sen så hände det en sak, Jag och rebecca skulle ta ett foto tillsammans och sen så hoppade rebecca och då åkte hennes mobil ( en iphone) ur hennes ficka så den ramlade ner i vattnet så Mattis och Ebba var så himla snälla att dom hoppade i vattnet och hämtade Rebeccas mobil. Den går inte nu R.I.P Rebeccas mobil. 
Sen på kvällen så åkte alla vi hem till hanna. Sen typ runt åtta/nio så var med alla killar Gurra, Jesper, Lucas och en kille som hette Ludde. Vi alla hade sjukt roligt, vi bus ringde på alla dörrar. Sen typ runt tio så gick alla hem till Hanna och jag skulle hem. Så jag gick med alla killar. Sen så var Ludde jättesnäll och hängde med mig till busshållplatsen. Så jag kom typ hem runt 10, halv 11. Medans jag var på bussen så pratade jag med Lucas på skype, Sen när jag kom hem så skypade vi på datorn. Hahah lucas somnade. Sen så la båda på för båda skulle sova. Sen så vaknade jag typ halv 10 och jag skypade med lucas sen så var han tvungen att lägga på för han skulle äta frukost. Så medans han åt så kollade jag på film. När filmen var slut så packade jag och fixade mig iorning. Så just nu är hemma hos pappa och tittar på tv. Kanske kommer nått mer inlägg men vi får se 
Så vi ses puss 
 
Först så kommer det bilder ifrån skolan tror från igår (fredags) 
 

  Nu kommer det bilder från när vi var hemma hos Rebecca <3
 
 

 
 
 

7 november

Heej heej bloggen!
 
Idag är det onsdag. Har inte gjort nått speciellt. Jag har vart i skolan. Jag hade skratt dagen idag. Sista lektioner så störe jag mest i klassen. Det var inte med menningen. Jag kunde inte hålla mig att skratta. Jag typ bara skrev två ord sen så pratade jag hela lektionen. ASSÅ GUD världens roligaste dag. Jag lovar jag skrattade så mycket så jag höll på att kissa på mig, men jag gjorde det inte! 
Efter skolan så var jag kvar i skolan typ i några minuter sen så åkte jag och Fannie till donken och hade jättemysig och trevligt. Sen när jag kom hem så skypade lite med sötnosen lucas. Han var jättegullig mot mig. Sen gick hag ut med hunden men jag skypade med Lucas i alla fall. Sen när jag hade kommit hem från när jag hade gått ut med hunden så pratade jag fortfarande med han och jag kände inte mina händer frös så himla mycket haha! Men nu måste jag göra lite läxor haha ska skriva om en bro haha WTF?!?!? 
Men puss <3
 
 
Lite bilder på svenska (tror jag att det va) Hahah 

Kväll

Heej heej! 
 
Nu är klockan nånting med nio ( är inte exat) Men i alla fall, Jag är nu hemma hos pappa. Jag gör inget speciellt. Jag lyssnar på musik och håller på med datorn. 
Ja.. idag har det varit skola. Det var skit roligt när vi spelade biljard asså gud..... där fick jag verkligen värsta skratt attacken. Kommer aldrig glömma det! 
Men när vi hade mentorstid så pratade vi lite om fridluftsdag. Det kommer vara en i december. Och då sa dom att vi skulla få skriva ner tre saker vi skulle helst vilja göra som stog på tavlan. Då fanns det jättemånga saker som vi kunde göra. Men det jag skulle göra mest av allt var ERIKSDALSBADET tvåan var BOWLING och det tredje var BODYJOY. Jag hoppas verkligen jag får eriksdalsbadet. Men sen nästa vecka så ska vi också göra mycket saker. Vi ska bort typ hela veckan förutom fredag (TROR JAG) Men på måndag ska vi till eriksdalsbadet och göra ett simprov typ bara simma 250 m. Sen efter man har gjort det så ska vi få bada där i några timmar. Asså shit vi kommer ha fet roligt där. Sen på tisdag så ska vi på tekniska museumet, sen på onsdag tror jag vi skulle på skansen och sen på torsdag så skulle vi också på ett museum men det kommer jag inte ihåg vilket. 
Men jag hoppas bilder kommer då. Men det kommer bli en lyckad vecka GISSAR jag på. 
 
Men vi ses puss <3
 

ny header

Heej alla bloggläsare!
 
Jag har gjort en ny header! Vad tycks? 
Den är så länge. Jag kommer göra en header sen i vinter eller tidigare. Men vinterns header ska vara mycket vit, och snö. Jag hoppas i alla fall att det kommer snö i vinter. Men puss & kram hoppas ni gillade min nya header.
 

❤❤❤Hanna panna!❤❤❤

Heej alla sötnosar!
 
Idag så har jag varit med Hanna panna. Vi har haft skitkul. När hanna kom så pratade vi lite på skype sen där efter så åkte vi till gurraberg. Vi köpte skitmycket godis, och en var hello kity läsk. Vi åkte hem direkt efter. När vi kom hem så snackade vi lite och hade app kul. Vi skypade mest med sötnosen Lucas och han bror Rasmus. 
VI åt skiiit mycket godis så vi nästan kräktes men jag har lite kvar men det kommer jag inte äta. 
Hanna åkte hem för kanske en halv timme sen ungefär. En hel lyckad dag av sista höstlovsdagen. Imorrn är det skola det är kul men ändå tråkigt att den börjar. Det positiva är att man får träffa sina underbara vänner igen och det negativa är att man är så himla trött när skolan börjar. 
Jag gör inget speciellt jag skypar med my next ❤❤❤❤❤❤❤boyfriend❤❤❤❤❤❤❤
Vi prata lite om allt möjligt. Men ja ha det så bra puss  ❤
 

X-factor

Hej heej! 
Igår hittade en tjej som var med i x-factor. Fast det här är Usas X-factor. Hon är skiiiitbra.
 
 

Status grej

Heej alla bloggläsare!
 
Nu kommer det en sak som man skulle gilla på facebook och då ska jag beskriva dom lite. 
 
Jesper: En söt kille som betyder mycket för mig. 
 
Hanna: Min besti friendo som jag saknar just nu. saknar dig skiiiitmycket min bebis<33
 
Paulina: En tjej som jag inte känner så bra men vi gick i samma skola. 
 
Malin: En tjej som är grymt snäll och som går i min klass.
 
Yasmin: En tjej som jag inte känner.
 
Lollo: En tjej som är snäll.
 
Jonte: En kille som är grymt schysst.
 
Agnes: En tjej som jag inte känner men vill lära känna bättre.
 
Josephine: En tjej som går i min parallellklass.
 
Alba: En tjej som är grymt snygg och är jättesnäll<3
 
Emilia: En tjej som är söt och är jätteduktig på gymnastik.
Sebastian: En kille som är snäll och söt.
Felice: En tjej som går i min klass som är jättesnäll och söt.
 
Lucas: En kille som är jätterolig hahah.
 
Emma: En tjej som är snäll.
 
Elin: En tjej som går i min gympagrupp som är grymt duktig och söt.
 
Fredrik: En kille som är söt och snäll.
 
Jennelie: En tjej som är skiiiiitsnygg och jätteschysst.
 
Elin: En tjej som är väldigtsnäll.
 
Josefine: En tjej som gick i min parallellklass. ( i min förra skola)
 
Tilde: En tjej som jag har känt i 8 år som jag saknar sjukt mycket <3
 
Felica: En tjej som är grymt snäll.
 
Olivia: En tjej som är grymt snäll och rolig.
 
Madde: En tjej jag gick i samma klass med saknar dig <3
 
Adam: En kille som är grymt rolig och snäll.
 
Rebecca: En tjej som betyder sjukt mycket för mig. Vi kan verkligen göra allt tillsammans älskar dig bebiii <3
 
Fannie: Min älskade syster som jag aldrig släpper taget.
 
Amanda: En tjej som går i min parallellklass plus att vi går i samma gympa grupp som är en grymt snäll och söt tjej.
 
Carl-johan: En kille som är grymt söt och snäll.
 
Rasmus: En kille som jag inte känner direkt...
 
Sara: En tjej som går i min parallellklass.
 
Olivia: En tjej som går i min skola plus gympagrupp som är grymt snäll och söt, snygg.
 
Suzette: En tjej som är typ min granne och är jättesnygg och snäll.
 
Camilla: En tjej som jag gick i samma skola med.
 
Clara: En tjej som är min bästis som betyder nått för mig som är både rolig, snäll, söt och snygg miss you <3
 
Lucas: En kille som är snäll.
 
Oskar: En kille som är snäll som jag inte känner direkt.
 
Pernilla: En tjej som är en av mina bästisar saknar dig<3
 
Julia: En tjej som är grymt rolig och snäll.
 
Alva: En tjej som är min systers kompis som är rolig.
 
Moa: En tjej som jag gick i samma skola med.
 
Debbie: En tjej som jag inte känner så bra.
 
Linnea: En tjej som jag inte vet vem det är (hon skickade en vänförfråga till mig på fb)
 
Nora: En söt tjej som jag gick i samma skola med.
 
Hanna: En tjej som går i min parallellklass.
 
Myona: En tjej som är skitsnygg som är jättetrevlig. 
 
Sarah: En tjej som går i min skola som är söt (känner din brorsa :P)
 
Savannah: En riktig snygg tjej som är super rolig.
 
Kimberly: Du är söt och snäll.
 
Silverli: En tjej som går i min skola.
 
Ulrika: En tjej som jag gick i samma skola med som är riktigt söt.
 
Agnes: En tjej som är riktigt go. Som betyder nått i mitt hjärta<3
 
Tindra: En tjej som jag gick i samma skola med.
 
Olivia: En söt tjej som går i min parallellklass. <3
 
Matilda: En tjej som är riktigt rolig som betyder nått i mitt hjärta. love you puss <3
 
Andrea: En tjej som känner av pernilla. 
 
 
Det var några som gillade på facebook som jag skulle beskriva lite om. Hoppas att ni är nöjda puss och kram hejdå!
 
 
 
 
 

OMG! Det är den första november idag!


RSS 2.0