Hur ska 2013 vara ?

Jag vill att 2013 ska bli det roligaste åren jag haft. 
 
Säkert mitt sista inlägg idag så gott nytt år på er puss 
 

Nyårslöfte


Nyår

Heej alla bloggläsare!
 
Ja gott nytt år nudå! Jag kommer kanske va med min kompis Josse, Håller på att skriver med hon nu! 
Annars ska jag nog titta på tv och ha det inte så roligt. Men vi får se. Jag hoppas Josse kan. 
 
Igår va Hanna här, Vi hade verkligen jättekul! Vi sminkade oss som värsta mogot. Haha vi hade skitkul. 
Runt elva så kom mamma hem dom då sa hon att polisen var hos oss jag och Hanna blev skiträdda, 
Min brevlåda hade blivit sprängd/bombat av tre killar som min syrra känner. Så just nu har vi ingen brev låda hahaha. Det var det galnaste vi hade gjort. Haha, medans polisen och våra grannar pratade med oss så var jag och Hanna fullt med smink och vi såg ut som värsta spökerna eller fula människor, vi var iaf fula. Haha. 
Ja det var våran kväll. Haha. 
 
Så vi ses puss
 
Ja vi så snyyyyyyyygga

2012

Hur har 2012 varit?: Början och innan sommarlovet så var det inte som jag hade tänkt mig. Men sen efter sommarlovet så var det mycket roligare.
 
Vilket har varit bäst?: Det som har varit bäst det är nog att jag har fått riktiga vänner. 
 
Vilket har varit sämst?: Jag vet inte kommer inte nått nu
 
Vad har du gjort förnått?: I april så fyllde jag 12 år, jag byte skola från brunnskola till hemmestaskola, Jag har varit på grönan minst 30 gånger i sommras. 
 
Har 2012 vart dit bästa år?:  Nej, Jag tycker inte det. Eller när sommarlovet var slut så tyckte jag att det blev mycket roligare. 
 
Kommer 2013 vara bättre år en det här? Jaaaaaaaaaaa det kommer vara bäst!
 
Vad är dit bästa minne från 2012?: Att jag byte skola för första gången och va på grönan flera gånger och hade jättekul. 
 
Har du gjort nått speciellt 2012?: Ja jag har ju byt skola och träffar jättefina vänner som betyder sjukt mycket för mig.
 
Hur vill du att 2013 ska vara?: Jag vill att det ska vara mycket roligare det kommer vara bäst.
 
 

Hannapanna

Heeej bloggen!
 
Just nu är jag med HANNA PANNA! 
Vi har haft helt YOLO. Vi har haft fett kul. Det första vi gjorde spelade sims, gick ut med hunden, sen så åkte vi till gurra och köpte mycket godis...MUMS. Sen åt vi pizza, Gott va det. Sen efter det så snackade vi och sen så gick vi ut och åkte pulka. Haha det var jättekul. Men snart så drar vi till gurra igen för att köpa lite mer haha.
 
Men ha det gött
 
Puss


Sova över

Heej!
 
Idag så drar jag till Amanda och sover över där med Mattis och deras kompis Emma. Jag känner inte Emma men vi kommer lära känna varandra, Hon verkar snäll, Men jag åker till dom runt fem, sex. Vi kommer ha jättekul. Vet inte ifall jag kommer blogga. Jag får se. 
Men snart så kommer min morbror och hans flickvän. Dom ska hjälpa mig med att installera alla sims3, dom kommer också ge presenter från min mormor, morfar och både mina mostrar. Men kommer nog göra ett inlägg på det eller nått.
Men imorrn så kommer Hanna hem till mig. Vi kommer ha askul. 
Men hemma hos Amanda kommer vi ha jättekul! 
Jag vet inte direkt vad vi ska göra men jag får seeee. 
Men vi ses puss 
 

Shopping.

tjaa tjaa bloggen!
 
Ja idag kl åtta gick jag upp för att fixa mig i orning för idag. Jag skulle till gallerian med Pernilla. Vi hade jättekul. Vi mötes i slussen och sen så åkte vi tunnelbana till t-centralen. Men sen direkt när vi kom till gallerian så gick vi direkt till hollister. Vi stog i kön fast inte så länge kanske bara 5 min eller nått, sen så fick vi gå in, Vi hittade jättemycket kläder. När vi skulle prova kläderna så var det värsta kön dit. Vi väntade typ i 40 min för att prova lite kläder, men bild kommer snart det jag köpte där. Vi var inne i hollister i ungefär 2 timma haha LOL. 
Sen så blev vi jättetröstiga så vi gick och fikade lite. Haha jag och Pernilla tog en chokladboll Pernilla tog vatten ocg jag tog sprite. Men sen efter ett tag så gick vi till H&M. Där så köpte jag två mascarer. En av dom där mascarerna så var det en eyeliner till den. Den är inte så bra men jag har iaf en till. Men sen efter det så kollade vi lite i Zara och sen så gick vi in på ginatriot. Pernilla var otroligt snäll och gullig mot mig. Hon betalare en jättefin stickat tröja till mig som jag hade letat över allt efter (Tack Pernilla älskar dig) 
Men sen efter det så var vi väldigt trötta och vi hade shoppat klart. Så vi gick till tunnelbanan och åkte hem. Jag åkte hem en liten snabbis sen så skulle jag till farfar och äta middag där med Pappa, Maria, william arvid och Fannie. Det var jättegod mat. 
Sen så gick jag in på facebook på min mobil och då såg jag att Lucas var inne. Jag började chatta med han direkt. Det var första gången vi skrev till varandra på ungefär 3 veckor. Han kommer hem snart. Kanske om en vecka eller två. Är inte helt säker. 
Men ja imorrn så kommer min morbror och Hanna (min morbror flickvän) hem till oss. 
Och sen på söndag så kommer Hanna Panna. Jag och Hanna kommer ha så himla kuuuuuuul. 
Sen på nyårsafton så vet jag inte vad jag ska göra jag ska kanske sitta framför tv eller nått. 
 
Men jag får se hoppas jag gör nått kul isåfall. Men bloggar mer sen puss hej <3
 
 
Den blåa: 140 eller 170 kr, det vita linnet: 309kr, och den sista: 309kr.
 
 
typ 70 kr (båda två)
 
Stickade: 99 kr
 
Är jättestolt över allt 
 
puss
 

Pernilla

Heej heej bloggen! 
 
Idag gick jag upp kl 08:00 för att göra mig i orning för dagen. Jag ska till stan igen med Pernilla. Det ska bli jättekul. Vi ska shoppa på hollister och gina och mycket mer. 
Men nu måste jag gå ut med hunden osv. 
Men kommer inte blogga i eftermiddag. Jag får se ifall jag gör det på kvällen, för jag ska till min farfar och då får jag se ifall hur mycket klocka blir. Men vi ses puss 
 

Jeans

Heej heej bloggen! 
 
Idag när jag och rebecca var och shoppade så köpte jag ett par ljusa jeans på H&M för 200 kr. 
Jag blev jättenöjd med dom. 
 

Planer för helgen.

Heej heej, jag har inte så mycket att blogga om så jag skriver vad jag ska göra i helgen puss
 

Idag ska jag va med

♥♥♥Rebecca♥♥♥
 
 
Vi ska till gallerian idag, För det är mellandags rea. Det ska bli jättekul! 
Vi ska mötas där vid t-centralen kl två. vi ska shoppa sen ska vi fika och prata och sen ska vi fortsätta shoppa. Det ska bli jättekul! 
Så jag kommer inte blogga sen på eftermiddagen. Men ikväll kommer jag nog göra det. Men ska gå och äta lite nu så vi ses puss puss

Onsdag26december2012

Tjaaaaaaa tjaaaaaaa bloggen Wilma här! 
 
Ja idag är det onsdag och idag runt ett så åkte jag och Fannie hem från pappa. Innan ett så hängde jag med pappa,maria, william, arvid och Marias bror och hansbarn med att åka pulka nånstans. Jag vet inte vart vi åkte pulka men det var kul. Men sen idag när vi kom hem till mamma så kramades jag och mamma. Haha Smilla (minhund) hade längtat efter mig jättemycket! Men jag och smilla gosade lite och sen så kom min kusin, min morbror och min morbror flickvän. Vi tittade lite på tv sen så skulle vi äta, sen efter det så skulle vi äta efterrätt. Sen så skulle vi öppna lite paket för vi hade en liten julafton. Det jag fick va lite hundkräm, parfym, strumpor, prisentkort på H&m och 500 kr. Ja det var typ det. Jag blev jättenöjd med allt. Sen efter det så gick jag och Ida (min kusin) vi gick ut för att tända lite tomteblås. haha det var kul. 
Just nu så städar jag lite i mitt rum så jag måste fortsätta så vi ses, bloggar mer senare puss 
 
 
 

Min älskade mamma

Åhh mamma jag älskar dig! 
Du är världens bästa mamma som finns. Du kan vara världens pinsamaste mamma som finns men jag älskar dig jättemycket. Jag vet att vi har det jobbigt dom här senaste åren med huset och om din pappa men det kommer orna sig. Du är världens vackraste, snyggaste, sötaste mamma som finns. Vi bråkar väldigt mycket men det är inte så farliga bråk. Det ända jag vill är att du ska vara ärlig mot mig. Och inte ljuga eller nått. Jag vet att du har gjort det mot mig förut. 
Jag älskar dig mamma du betyder sjukt mycket. Puss puss min vackraste mamma 

VÄNNER FÖR LIVET

Åhh mina kära vänner! Gud jag vet verkligen inte vad jag skulle göra om inte ni fanns. Jag skriva vad som har hänt lite här och där. När jag var 5 så flyttade jag och min familj från skarpnäck till ingarö. Jag gick på dagis där i ett år sen så skulle jag börja i skola brunnskola. Från förskolan till kanske 2:an så var allt bra maten var god jag hade vänner. sen så började nog när jag började i 4:an. Jag gick kvar i brunnskola. Jag började få mindre vänner. Jag hade kanske en eller två kompisar kvar. Alla dom andra de vet jag inte vad som hade hänt. Jag bråkade och allt med dom. Sen så började det att typ alla började kaxa till sig lite mot mig. Några började slå till OSV. Mina kompisar som jag hade kvar sket i mig. Dom tittade bara på istället för att hjälpa mig. Okej det var ju inte bara dom som gjorde allt värre utan det var jag med. Dom tyckte om att reta mig för jag var en kaxig tjej. Det hände flera gånger att jag fick blåmärke. Sen när allt det här hände om, om och om igen så sa jag till mamma "NU VILL JAG BYTA SKOLA" 
Flera gånger jag kom hem kom jag full gråtandes för jag mådde inte bra i skolan. 
Sen innan jag skulle sluta 5:an så skickade jag och mamma en papper till hemmesta skolan och jag skulle äntligen byta. 
Nån vecka innan skolan skulle sluta innan sommarlovet så fick jag hälsa på hemmestaskolan. Jag var jättenervös. Det var 115 som skulle börja i 6:an där på hemmestaskolan efter sommarlovet. Jag var där med 115 elever när vi skulle hälsa på. Lärare frågade vilka skolor vi kom ifrån några från grantomta, några från vik, några hemmesta f-5, några från ekedal och EN från brunnskola. Jag kände inte en enda när jag hälsade på där  i hemmestaskolan. Sen så träffade jag en underbar kompis Jelena. Vi var med varandra på lunchen. Sen så delade dom ut olika färger jag och Jelena kom tyvär inte i samma grupp. Jag kommer inte ihåg vilken färg jag blev i men jag kände inte nån. Men dom visade oss runt över hela hemmesta skolan. Sen när de hade visat oss runt så fick vi gå hem. jag lärde mig inte känna någon för utom Jelena. Vi kände varandra lite. Vi hade inte nån kontakt på hela sommarlovet. När det var avslutning på brunnskola så fick jag en tårr. Jag hade gått på brunn från förskolan-5:an och sen så skulle jag byta. Juste glömde att säga, när jag var 10 år så skildes mina föräldrar. Så pappa träffade en tjej så dom flyttade till hägerstenåsen och mamma flyttade till ösbydalen (där bor jag nu) 
Jag var inte i närheten av ingarö på hela sommarlovet. 
När det bara var några dagar kvar av sommarlovet så var jag inte så nervös för att börja i hemmesta. Jag var mest glad. När jag började där så delade dom upp oss i några grupper. Det var typ som en klass. Fast dom grupperna skulle vi inte ha hela tiden. Men jag fortsätter nu. Men den dagen dom delade upp oss i dom där grupperna så pratade vi mest. Jag kände inte nån. Men jag gick till skolan varje dag, Jag var inte med nån, jag kände inte nån. Jag pratade knappt. Jag var jättenervös. Jag gick till skolan nästa dag, nästa dag och nästa dag sen så träffade jag Jelena där. Hon var med några andra först. Jag gick in till toan ganska ofta och grät lite för jag trodde att jag skulle aldrig få vänner där. Men sen den dagen så frågade Jelena mig "Wilma vill du va med oss" Då sa ju jag såklart " Ja asså bara om jag får" Och jelena sa " Ja det är klart" 
Jag var med dom ungefär två dagar. Sen nästa dag så gick jag Jelena och några till andra som kollade på en kille som gjorde coola saker. Dom andra hette Nicole, Hanna, Felice, Clara, Agnes och Moa. Sen så började jag prata med Nicole mycket. Sen så frågade Hanna "Kom va med i vårt gäng" Och då sa jag "Ja okej visst"
Vi gick ner under trappan och började prata om mycket saker. Som t.ex vad jag hette, vart jag bor, vrf jag började i hemmestaskolan. Mycket mer. Vi lärde känns varandra lärmare och lärmare. Jag var med dom hela tiden i skolan. När jag började va med dom så märke jag att det här är riktiga vänner jag har äntligen fått riktiga vänner som betyder mycket för mig. Just nu så är jag fortfarande med dom. Sen efter ett tag så började jag lära känna Ebba, Amanda, Matilda, Rebecca. Alla vi blev ett gäng. Så just nu så är alla vi tillsammans på rasterna. Alla vi nu är bästa vänner. Jag älskar dom sjukt mycket. Alla dom som jag har skrivit om här betyder mycket för mig och jag älskar dom sjukt mycket. 
Jag kan prata precis vad som helst till dom. Om inte alla dom skulle finnas så skulle jag säkert redan vad död. Jag älskar dom över hela mitt hjärta. Jag har både tjejkompisar och killkompisar. I brunn hade jag inga killkompisar jag hade bara två kompisar. 
 
Nu fick ni veta lite vad som hade hänt med alla mina vänner! 

Jag älskar er alla<3


50% REA

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej blooooooooooooooooooooooooooooggen! 
 
Idag så började REAN. Jag fick pengar utav min farfar och ska nog köpa lite kläder och så. Man får passa på när rean är. Men dom affärena jag ska handla i är nog:
 
Ja det är nog mest dom här jag shoppa i när det är rea. Hollister måste jag shoppa i. Jag har bara en tröja där ifrån så....ja jag vill shoppa där, Gina och H&m tycker jag att dom har snygga kläder och allt. 
 
SES puss 
 

Bild på mig och min syster

Heej heej! 
 
Kommer en bild på mig och min syrra när vi åkte fyrhjulning typ för INTE länge sen.
 
 
 

Underbart!

 
Åhh dör vilken fint utseende. miley cyrus utseende är så himla vackert. Typ hela henne är perfekt. Ögonen, kroppen, håret, munnen,ögonbrynen asså allt är helt perfekt. 
Okej jag kollar ju på lol som hon spelar Lola. Men jag tycker hon är så perfekt. När jag va lite så ville jag va hon. Haha men jag tycker hon är så vacker, snygg, söt mm. 
Ni kanske inte bryr er vem jag tycker är snygg eller nått men ja.. jag skriver det nu för jag har inte nått att skriva nått nu. 
Men vi ses puss

Ska titta på LOL

Ja nu ska jag titta på Lol. Den är jättebra! Det är en tjejfilm. Hahah men killar kan kolla på den ändå. Men nu ska jag kolla på den nu puss hej
 
 

Annan dag jul

Heej heej bloggen!
 
Ja idag är det den 25 december och annan dag jul. Jag vakande runt elva halv tolv. Jag åt frukost och tittade på film. Sen så fixade jag mig orning. Sen så skulle vi grilla korv men medans vi väntade så åkt jag och min syster fyrhjulning. Det var jättekul. Fyrhjuningen är pappas, vi brukar köra och åka på dom.
Sen så körde vi några varv sen så skulle vi äta korv. Jag åt 2 st (tror jag) sen så gick jag in för jag frös. Så jag bytte om och städade lite i mitt rum, Sen efter det så gick jag till vardagsrummet så just nu tittar jag på film. 
Så vi ses puss
 

Godnatt bloggen ses imorrn puss!


Dåligt batteri på datorn

Tjooooo.
 
Har dåligt batteri på datorn så gör mitt sista inlägg kväll (tror jag) 
Men den kommer lägga av när som helst. Så ja. Det är typ om mindre en 3 veckor kvar till min pojkvän kommer hem från thailand längtar så. 
Så ja vi ses. Bjuder på en underbar bild puss hej.
 

Det jag fick

 
 
 KLICKA PÅ BILDEN KLICKA PÅ BILDEN
 
Heej heej alla finisar! 
 
Idag ja ni vet ju att det har/vart julafton idag. Så vi åt inte Julmat utan vi åt skalldjur, det var gått. Sen efter det så kollade vi på Kalle anka. Sen så kom tomten. Jag, Fannie och mina halvbröder William och Arvid fick julklappar sen så gick tomten. Efter han gick så öppnade vi resten av julklapparna. 
Det jag fick va: 
 
Hunters
Mjukisdress 
En tröja som står "reebok" på
En tavlan på min lilla voffsing 
Ett par fina örhängen
500 kr
body loshen. 
och one piece.
 
Jag blev väldigt nöjd med allt det här. På onsdag så drar jag hem till mamma då ska vi ha en liten julafton med min kusin och min morbror, hans tjej Hanna och mormor. Så det har vart helt okej idag. Men ska titta lite på tv nu puss puss ses

GOD JUL

Heeej hopp!
 
Idag är det julafton! Vi öppnade ett paket på morgon då fick jag en tröja. Den var fin. Sen så bakade vi ännu mer kola kakor för det tog slut igår när vi körde bingolotto, Min farfar vann 100 kr. Hahah Men sen vann vi inge mer. 
Men idag så ska vi äta skalldjur istället för julmat. Sen efter det så ska tomten komma sen ska vi få öppna alla paket. Men jag har precis fixat till mig. Så bjuder på bilder som jag tog nyss puss <3
 
JUL OUTFIT: Linnet: Ginatricot, tröjan: Mammas, Taits: Cubus, Strumporna: vet ej
 
 
 
 

Längtar tills thailand

Heeeeeeej alla sötnosar!
 
Åhh gud jag messar just nu med Fannie, hon är i thailand, Hon berättar jättemycket om thailand att det är så varmt, åhh gud vill dit nu!!!! 
När jag pappa och min syrra skulle se bio en gång då berättare han att vi skulle till thailand i sommar i tre veckor. Åh vill dit nu. Det är så kallt här. Jag gillar vintern men jag gillar sommaren mer. 
Men det var bara det jag ville säga puss <3
 

Bilder

 
 
 

Julpyntat


Fjärde advent

Tjo alla finisar!

Ja idag är det fjärde advent. Imorrn är det julafton. Ser verkligen fram emot det. Men idag har vi inte gjort så mycket jag har bara vart hemma. Fixat mig iorning, typ duschat och fixat i mitt rum.
När som helst så kommer pappa och Maria hem. Med pappa och Maria så kommer farfar och min halvbröder William och Arvid. Vi ska köra lite Bingolotto ikväll. Kommer nått mer inlägg sen men vi ses.


Min hund!

 
Min hund är 3 år nu. 
Hon heter Smilla.
Vi fick henne 2009 nånstans i august. Hon är född 25/9 precis när michael jackson dog. 
Ja vi fick henne när var 8 veckor. 
Hon är väldigt stor nu hon väger ca 40 kg nu. 
Hon är en tigg hund. 
Hon älskar snön och att bada. Hon har två pojkvänner en heter diesel och en heter Oliver. 
Hon har bruna ögon. 
Hon är söt. Hon snarkar jättehögt. När hon sover tar hon hela sängen. 
Hon är rumsren. 
Hon drar väldigt mycket men jag älskar henne iaf. 
Hon är väldigt kärleksfull. Hon är typ alltid glad. 
Jag älskar henne jättemycket.
 
Det var lite om min hund.

Dåligt batteri

Tjoo bloggen! Ja jag har dåligt batteri på datorn så den kommer lägga av när som helst. Jag har en laddare men det fixar jag sen. Men imorrn är den bara en dag innan julafton. Imorrn ska vi åka pulka, skidor och fyrhjuling ska bli jättekul. Men berätta mer senare. men bilder som är här i det här inlägget är gammla. Den längst till vänster och i mitten är från i sommras och den till höger tog jag kanske i oktober eller i november. Men skitit men ska titta lite på tv nu ses sen säkert eller så ses vi imorrn puss <3
 

Bilder från när jag var hemma hos Mattis med HAnna och AManada


Lördag

Heej heej bloggen!

Ledsen att jag har inte bloggat idag men har inte hunnit. Men idag runt elva så åkte jag pappa Fannie (mina syrra) och pappa tjej Maria. Vi åkte och handlade medans en städerska städade vårt hus. Vi handlade lite mer julklappar sen så handlade vi mat sen runt tre så åkte vi hem. Vi gick upp för städerskan städare fortfarande så vi gick upp och slog in julklappar. Sen efter ett tag så var vi färdiga och då var vår städerskan också klar så då körde Maria hon till brunnängs. Sen nu så bloggar jag och inte gör så mycket. Men imorrn är det söndag (dagen innan julafton) då kommer mina halvbröder och min farfar hit vet inte vilken tid men de kommer när dom kommer. Men jag Fannie och mina halvbröder ska klä grannen. Sen på kvällen ska vi köra Bingolotto. Det är nån uppesittakväll. Ja vi ska äta lite knäck och kola, och sen på
Måndag så är det julafton :D men vi ses puss <3


Hemma hos pappa

Heej alla sötisar!

Ledsen att jag har inte bloggar på hela dan men har inte haft tid. Men idag var det sista dagen i skolan innan jullov. Så himla skönt men äntligen lov. Men idag i skolan så hade jättekul sista dagen. Sen efter skolan så åkte till Mölnvik och åt på donken och gick till Lindex med Amanda Hanna och Mattis. Sen efter det så kom Pernilla till Mölnvik vi åkte till Nacka för att köpa julklappar. Jag köpte en hel del. Men sen efter så åkte jag hem till pappa haha vi åt på donken som middag. Sen så kollade vi på tv och nu har jag tråkigt är lite trött men bu bjuder jag på en bild från när jag Hanna och Amanda va hemma hos Mattis ha en trevlig kväll puss


Skridskodag

Heej alla fina!
 
För några minuter sen så kom jag hem från ekvallen. 
Ekvallen är en skridskorvall där vi åkte skridskor. På morgonen hade vi två eller tre lektoner sen så skulle vi gå till bussen. Sen så åkte vi skridskor typ en eller två timmar sen så satte vi på oss våra skor och gick och värmde oss i ett litet hus eller nått. Sen halv två så gick vi till bussen och jag gick av ösbydalen. 
Men imorrn drar jag till min pappa och ska vara där typ i en vecka. Jag ska fira julafton där. 
Men jag kommer ju blogga där. Men jag bloggar mer senare. puss <3
 

Morgon

Godmorgon alla fina!
 
Jag gick upp för några minuter sen. Är jättetrött. Sen så sminkade jag mig och klädde på mig. Eftersom det är skirdskor dag idag så är jag varma kläder HIHI. Men kommer blogga nått mer sen men det kommer när det kommer puss och kram <3
 
Gammal bild från i sommras (har inget smink där) 

SWAG

 

Skridskordag imorrn

Heej heej bloggen. Imorrn är det skridskordag. Länge sen man åkte skridskor men bilder kommer väl säkert. Måste gå och hitta de men vi ses puss <3
 
EGOPICS MEN SKIT SAMMA :P

Vart hos Gumman mattis med Amanda och Hanna


Är i skolan (har språk)


Bilder från idag

 

Ny header vad tycks ?

Heej gjorde en header nyss. Vad tycks. Det kanske blir nån ändring där efter men vi får se hoppas ni gillade den
 

Dagen

 
Heej hopp! 
 
Idag har jag vart med dom är bästa som ni ser. Vi hade verkligen jättekul. Vi pratade och hade det BÄST. Vi åt en jättegod kaka som Hanna hade gjort. Sen så skrattade vi och pratade vi. Sen så tog vi några bilder (Kommer i nästa inlägg) Men det blir en header. Hoppas jag gör bra header. Men nu ska jag gå och äta ses snart puss <3
 

Hos rebecca.

Heej heej bloggen!
 
Ledsen att jag bloggade inte igår. Jag orkade inte. Men från fredags till lördags så sov jag hos Rebecca. De som var med va Matilda, Ebba, Amanda jag och Rebecca. Vi hade jättekul. Vi åt godis, ben&jerrys vi åt thaimat. Det var jättegott. Sen så bäddade vi i rebeccas vardagsrum . och vi gjorde många pyraminer och vi hade jättekul sen så kollade vi på film. Matilda gick och la sig tidigt men det var bara för hon skulle bort nästa dag tidigt. Medans filmer var på så tog vi några fula bilder :D Sen så började vi messa min kille och skickade fula bilder och allt haah.! Men nu kommer några bilder hoppas dom är fina!
 

FREDAG

Heej heej bloggen!
 
Idag är det FREDAG! Jag ska va med Lucas innan han åker till thailand. Han åker imorrn :(. Men sen jag vet inte när det är i alla fall på kvällen ska jag sova hos rebecca. och då ska Mattis, Amanda, jag och rebecca. Ebba ska va med men vet inte ifall hon ska sova. Men vi kommer ha jättekul. Jag är i skolan nu. Vi ska snart ha språk. Jag går ju i extra engelska. Vet inte vad vi ska göra. 
Men idag slutar vi 13:10 men jag måste ju vänta på lucas. Jag vet inte när han slutar får se. Kommer säkert bilder och kanske nån film. Vet inte vad vi ska göra men vi får se. 
Men ska plugga lite nu! Bye.
 

Uncover

 

Bilder från hemma hos mattis

ÄLSKAR ER TJEJER <333333333333
 


Dagen+ Luciatåg imorrn

Heej heej bloggen! 

Ledsen för att jag har inte bloggat idag, men jag har inte haft tid. Ja det har vart en chilldag i skolan. Sen efter skolan så hängde Lucas (min pojkvän) med mig hem ENSAMMA. 

Men du fattar väl vad vi gjorde ;)
Men sen typ nånting med sju så var han tvungen att gå. 

Men sen imorrn så är det Luciatåg i skolan. Jag skulle ha vart med i tåget men jag ska va med nästa år istället. 

Men vi slutar halv ett imorrn LYX vet inte vad jag ska göra efter får se men måste gå nu puss hej.

 

 


Kväll

Heej heej bloggen!
 
Ja, snart ska jag gå och lägga mig. Är sjukt trött. Jag ska bara tvätta bort sminket och fixa till lite. Imorrn är det en vanligt skoldag. Efter skolan så ska jag va med min kille. Kanske kommer upp nån bild. Men sen på lördag drar han till Thailand i en månad :(. Kommer sakna han sjukt mycket. Men nu måste jag gå bjuder på en bild på mig och mattis puss puss sov gott :*
 

Skola

Tjaaaaaa alla bloggläsare! 
 
Har SO nu i skolan. Idag fyller min kompis år. hon heter Agnes. Hon betyder jättemycket för mig jag älskar hon jättemycket. Men på so så sjöng vi och jag stog upp på bänken och mina jeans spräcktes :(. Och sen efter skolan ska jag va med hanna sen ska jag till pappa så jag hinner inte åka hem till mamma. Så jag är tvungen att ha dom här på mig imorrn me. Stackars mig. Det är nästan mellan benen. Typ vid sidan vet att ni inte bryr er men ändå men heeeeeeeeeeejdå puss 
 

Svar från frågestunden!

 

Dagen.

Heej heej bloggen! 
 
Idag har jag vart i skolan. Kul att vara tillbaka. Men har vart en toppen dag tycker jag. Efter skolan åkte jag, Mattis, hanna och Lucas hem till mig. Vi köpte först pepparkaksdeg. Jag vi bakade hemma hos mig. Min syrra kom och förstörde allt med sina kompisar. Men vi hade det ändå kul. Pepparkakorna blev inte bra så vi åt bara pepparkaksdegen. Men en kul och mysig dag. 
Imorrn är det skola igen. Ska hem till pappa. Få se när jag åker annars så ska jag va med hanna. Men nu kommer det bilder från idag hemma hos mig!
 

FRÅGESTUND!

Heeej alla bloggläsare!
 
Jag tänkte en frågestund så fråga om vad som helst så svara jag. Så kommentera om vad som helst så svarar jag på ett videoinlägg. TACK! <3
 

Bilder från Julia.

 
Älskar dig. Hahha jag skulle ta min mobil och då blev bilden lite fail <3

Bild från idag.


Har bakat


Morgon!

Godmorgon bloggen! 
Jag gick upp typ nyss. Så jag äter frukost nu och ska titta på film puss ses sen<3
 
 
Bild på mig och min halvbror förra året 2011

X-factor


Dagen!


Godnatt

Heej heej alla sötisar! 
 
Jag ska inte gå och lägga mig än jag skriver bara mitt sista inlägg för idag. Men jag tycker har vart en av de bästa dagarna i mitt liv. Men nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink puss puss <3
 

Saker jag önskar mig i julklapp

Heej heej!
Nu kommer jag vissa det jag önskar mig. Det är inte mycket jag vill ha men det är jag vill så gärna ha!
 

Bilder när jag skottar snö


Dagen!


Godnatt bloggen!

GODNATT ALLA BLOGGLÄSARE SES IMORRN PUSS PUSS
 


Måndag 3 december


Hem

Heej heej bloggen! 
 
Imorse så var jag och mitt lag tvungen att gå upp tidigt, för att fixa tills tävlingen. Så vi fixade oss sen så gick vi till matsalen för att äta frukost. Sen efter vi hade ätit frukost så gick vi till tävlingen. Vi värmde vi upp sen så tränade vi tävlings varven. Det gick jättebra för mig. Sen så tävlade vi, vi kom inte till final men vi kom 15 plats av ungefär 60 lag. Det tycker jag är jättebra. Sen så packade vi och åt lunch sen så kollade vi på finalen sen så åkte vi, Så just nu sitter jag på bussen. Det är ungefär 3 timmar kvar tills vi är hemma. Det ska bli jätteskönt. 
Jag tyckte det var jättekul att tävla. 
 
Jag kommer inte blogga ikväll för jag kommer hem så sent och jag har mycket att göra. 
Men imorrn så är det måndag och då är det skola, efter skolan så kanske jag är med kompisar vi får se. 
 
Men vi ses puss <3
 

RSS 2.0